Download hier het uitgebreide persbericht Water-rAnt 2019

Word Persbericht WarA-19

PDF Persbericht WarA-19

Download hier auteursrechtenvrije foto’s (archief 2017 en schepen 2019)

Fotoalbum

Download hier de Waterk-rAnt

Waterk-rAnt

Download hier de Water-rAnt logo’s

Logo breed

Logo smal

Persmomenten op Water-rAnt

Maandag 22 september: aankomst van Graanzuiger nr 19 in Bonapartedok. Tijdstip van aankomst is afhankelijk van de sleep tussen Rotterdam en Antwerpen. Details volgen.

Vrijdag 27 september 17 uur: Water-rAnt vloot passeert de Londenbrug – verbinding Kattendijkdok en Verbindingsdok. Aanmeren in Jachthaven Antwerpen Willemdok en aan de kaaien van het Bonapartedok, het Willemdok en het Verbindingsdok.

Zaterdag 28 september 15 uur: buurtbewoners sluiten de watercirkel tussen het Bonapartedok en de Schelde. Een menselijke ketting hevelt met emmers het dokwater terug naar de Schelde om zo het oorspronkelijke Eilandje terug door water te omcirkelen. (Tavernierkaai ter hoogte van verdwenen Bonapartesluis).

Zondag 29 september 18 uur: de vloot verlaat het Bonapartedok

Bij de vlootparades blijven de Londenbrug en de Nassaubrug een uur open voor de schepen, maar gesloten voor het wegverkeer.

Contact

Pit De Jonge voor meer details: +32 (0)475 90 25 24 of info@shiptoshore.be

Aanmelden bij de Water-rAnt Infobalie op de Oostendekaai.

Er is een persboot beschikbaar voor beeldopnamen tijdens Water-rAnt op vertoon van een geldende perskaart.

Copyright: het beschikbare materiaal en informatie is uitsluitend bedoeld voor publicatie en verspreiding met auteursvermelding © Water-rAnt vzw en in relatie tot ofwel de organisatie Water-rAnt vzw ofwel het evenement Water-rAnt 2019

© 2021 - Water-rAnt