Koen Kennis: Water-rAnt is een natte relatiebemiddelaar

Koen Kennis opent de elfde editie van Water-rAnt

De Schepen voor toerisme en middenstand is al jaren grote fan van Water-rAnt. Zijn kabinet en de betrokken diensten zetten mee de schouders onder dit evenement. Water-rAnt zorgt dan ook voor een zo groot mogelijke return voor de plaatselijke belangen.

 

Koen Kennis: “Water-rAnt brengt eind september een dynamische hommage aan de relatie die de stad, de haven en de Schelde met elkaar hebben. Meer dan honderd authentieke schepen met bemanningen, rondvaarten en het contact met de watererfgoedzorgers doen appel op ons A-typisch karakter. En zelfs als er geen schippersbloed door uw aders stroomt, kunt u zich hier een weekend lang toch een matroos of kapitein voelen.” 

Koen zal de deelnemde bemanningen en exposanten verwelkomen op vrijdag 27 september in de Water-rAnt bodega op de Oostendekaai, naast het MAS.

© 2021 - Water-rAnt